page-banner

produk

Bodas Hapus Celemek Pakai PE LDPE / Non Woven Cotton Disposable Plastik / Dustproof Aprons sareng beuheung sareng Pinggang sareng Dasi kanggo Dapur / Masak / Rumah Sakit

pedaran pondok:

  • Kandel: 9 mikron
  • Warna: Bodas / Transparan
  • Apron pikeun perawatan pribadi, lingkungan rumah sakit / katering, sareng aplikasi beberesih.
  • Ukuran: Hiji ukuran cocog sareng seueur jalma
  • Bahan: Poliété (HDPE & LDPE)
  • Celemek pamiceunan mangrupikeun aksésori dapur anu sampurna pikeun ngaco tanpa hariwang nyeuseuh binatu

Detil Produk

Tanda Produk

Apron polétilén anu tiasa dianggo ieu sampurna pikeun mayungan baju nalika nyiapkeun dahareun atanapi beberesih. The aprons dieunakeun gancang kana baju anjeun pikeun masihan panangtayungan maksimum tina poténsial tumpahan sareng percikan salami seueur tugas, prosedur, pertolongan pertama, sareng tugas pembersihan.





  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk kategori