page-banner

produk

Kaos Eco Friendly Non Woven T Shirt Shopping Bagasi Kantong Pakét kanggo Supermarket

pedaran pondok:

Kaos Balanja Ngepak Kantong Pakét

Bahan: 100% parawan HDPE

Ukuran: Disaluyukeun

20 + 10x34cm

30 + 14x50cm

40 + 16x60cm

  • Kantong pamawa Gaya Rompi kualitas luhur Umumna dianggo ku ritel sareng toko
  • Kantong plastik tiasa dianggo deui sareng didaur ulang.

 

 


Detil Produk

Tanda Produk

Ieu mangrupikeun kantong koper palastik bodas anu ngarujuk kana penampilan rompi tina kantong. Éta didamel tina poliété kapadetan tinggi anu hartosna éta raheut sareng ipis keuna, sapertos operator supermarket. Sareng sapertos operator supermarket, kantong-kantong ieu utamina dirancang pikeun fungsi langkung tina bentuk. Jarang pisan anjeun mendakan jinis kantong ieu di butik kelas luhur tapi anjeun bakal pastikeun mendakanana di seueur toko alat-alat jalan anu luhur.







  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami