page-banner

Kantong Roti Plastik

  • Factory Supplier Plastic Food Packaging Bags plastic bread bag for Bread Storage

    Pabrik Pembungkus Plastik Kadaharan Kemasan Kantong roti plastik pikeun Panyimpenan Roti

    Kantong Roti Plastik Sisi gusset

    Kantong kajelasan anu luhur ngabantosan panyalindungan Uap sareng manjangan umur rak. Dijieunna tina LDPE .85 mil dugi 1 mil kanggo jasa tuangeun anu aman, neundeun sareng nanganan, ngamungkinkeun anjeun nyimpen roti kalayan aman rupa-rupa roti sapertos gulungan, roti, roti, bagel, croissant sareng seueur deui.

    Ukuran: 12+ (4 + 4) x43cm

    Kandel: 0.85mil

    1000 pcs / karton

    Kalayan liang curhat

     

  • Bakery plastic bag Plastic Bread Grocery Bag on Roll For Food Storage Bags

    Kantong plastik bakery Plastik Roti Kantong Kantong dina Gulung Pikeun Kantong Panyimpenan Kadaharan

    Kantong Roti Plastik Sisi gusset

    Kantong kajelasan anu luhur ngabantosan panyalindungan Uap sareng manjangan umur rak. Dijieunna tina LDPE .85 mil dugi 1 mil kanggo jasa tuangeun anu aman, neundeun sareng nanganan, ngamungkinkeun anjeun nyimpen roti kalayan aman rupa-rupa roti sapertos gulungan, roti, roti, bagel, croissant sareng seueur deui.

    Ukuran: 12+ (4 + 4) x43cm

    Kandel: 0.85mil

    1000 pcs / karton

    Kalayan liang curhat

     

  • Plastic Bread Bags Bakery Bags plastic bags for bread

    Kantong Roti Plastik Kantong Roti Kantong kantong plastik pikeun roti

    Kantong Roti Plastik Sisi gusset

    Kantong kajelasan anu luhur ngabantosan panyalindungan Uap sareng manjangan umur rak. Dijieunna tina LDPE .85 mil dugi 1 mil kanggo jasa tuangeun anu aman, neundeun sareng nanganan, ngamungkinkeun anjeun nyimpen roti kalayan aman rupa-rupa roti sapertos gulungan, roti, roti, bagel, croissant sareng seueur deui.

    Ukuran: 12+ (4 + 4) x43cm

    Kandel: 0.85mil

    1000 pcs / karton

    Kalayan liang curhat