page-banner

Warta industri

  • Bahan baku HDPE & LDPE anu diimpor kana panyimpenan pikeun pencegahan wabah

    Dina raraga nyegah pencegahan wabah kantong plastik sareng produk plastik HDPE & LDPE anu diékspor ku perusahaan urang, kami mastikeun yén produk plastik anu diékspor bebas tina organisme anu ngabahayakeun. Perusahaan kami ngalaksanakeun pamariksaan sareng karantina bahan baku nalika aranjeunna lebet kana fa ...
    Maca deui
  • Louisville Coronavirus: Taplak meja nyaram industri réstoran

    Réstoran Kentucky nuju siap muka deui kamar makannana dina dinten Jumaah kalayan kapasitas terbatas, janten jelas yén bakal kurangna taplak meja sareng serbet, pokok tina pangalaman makan mewah. Syarat anyar nagara pikeun réstoran (sapertilu ...
    Maca deui
  • Ngeunaan Pameran Canton ka 128

    Sanaos ancaman sareng permusuhan anu saliwat nyanghareupan Amérika Serikat sareng Australia, ékspor Cina ayunan sareng ngabantosan ngabéréskeun ranté pasokan global anu dirusak ku coronavirus. Fakta parantos ngabuktoskeun yén ékspor Cina mangrupikeun menara anu kuat pikeun kamekaran ékonomi, kalayan penghasilan taunan ...
    Maca deui