page-banner

Warta perusahaan

  • Arah transformasi parusahaan

    Kalayan polusi kantong plastik ka lingkungan sareng sagara, ngaréspon kabijakan nagara ngeunaan kantong plastik. Perusahaan urang badé ngalaksanakeun transformasi produk dina genep bulan atanapi sataun. Sacara kuat ngamajukeun produk kantong plastik anu tiasa didegradasi. Éta nyumbang 80% tina total pro ...
    Maca deui