page-banner

wartos

Naon hubunganana jeung masker bekas? Disegel ku kantong plastik teras disimpen kana sampah garing

Ayeuna, jumlah masker anu dibuang ningkat sacara signifikan. Kumaha carana nyegah polusi sekundér anu disababkeun ku masker anu dibuang? Héjo kota Wakil diréktur biro Shanghai Tang Jiafu 1 Pébruari di pamaréntah kotamadya Shanghai, nyatakeun dina konferensi pers kuantitas besi tua naék jelas, topéng pikeun nyegah topéng anu ditingal ngahasilkeun polusi sékundér, numutkeun pusat Cina pikeun panyakit kontrol sareng pencegahan tungtunan téhnis , digabungkeun sareng sababaraha jinis tempat topeng anu ditingali tiasa katépaan ku kaayaan baktéri anu saleresna, ditéang sareng jurusan panilitian kasihatan, Métode pembuangan topéng anu dipiceun di Shanghai parantos diklarifikasi:

Mimiti, masker limbah dihasilkeun di rumah sakit kalayan klinik muriang sareng titik-titik pengamatan isolasi terpusat langsung tiasa dilebetkeun kana kantong sampah limbah médis kanggo perawatan anu teu bahaya. Kadua, topéng anu dianggo ku pangamat karantina rumah tangga kedah diinfeksi sareng dibungkus sareng limbah rumah tangga anu dihasilkeunna, teras dikumpulkeun di bumi ku tanaga khusus sareng dikirim langsung ka pabrik pembakaran limbah rumah tangga kanggo pembuangan. Katilu, topéng anu dianggo ku warga dina kahirupan sadidinten kedah diségel kantong palastik teras lebetkeun kana wadah runtah garing pikeun dilebetkeun kana sistem pembuangan salaku limbah garing.

Trash Bags BiodegradableHeavy Duty Plastic Garbage Bag/Trash Bag


Pos waktos: Jul-20-2021