page-banner

Warta

  • Kumaha Kantong Plastik Didaur

    Daur ulang kantong plastik tiasa dibagi kana dua kategori: Salah sahiji potongan pabrik résin, éta mangrupikeun cara régenerasi saderhana, saatos régenerasi lebur tiasa dijantenkeun produk plastik anu langkung saé. Anu sanésna nyaéta daur ulang palastik campuran saatos dianggo, anu ngan ukur sababaraha ...
    Maca deui
  • Kumaha cara ngadamel TAS Plastik

    1, numutkeun jumlah pesenan niupan pilem, niupan pilem nuduhkeun partikel plastik anu dipanaskeun sareng dilebur, diekstrusi ku extruder, teras ditiupkeun kana pilem plastik ku prosés pangolahan plastik blower. Kantong kutang plastik nganggo poliétilén kapadetan tinggi (HDPE, ogé katelah low pres ...
    Maca deui
  • Dina lima taun, kantong plastik biodegradable parantos ngabeledug sareng dianggo di unggal bumi

    Sedengkeun pikeun "kantong plastik", kuring yakin yén Jalma kami kenal pisan kana éta. Barina ogé, henteu masalah anjeun balanja atanapi mesen tuangeun di luar bumi, anjeun peryogi kantong plastik. Tiasa disebatkeun panggunaan kantong plastik lega pisan, sareng kantong plastik dinten ayeuna sareng kahirupan urang inseparab ...
    Maca deui
  • Watesan palastik terus ningkatkeun paménta pikeun palastik biodegradable

    Dina Januari taun ayeuna, "watesan anu paling ketat dina kantong plastik" dilaksanakeun. Paménta pikeun produk palastik biodegradable, alternatip pikeun plastik, parantos ngabeledug nalika supermarkét, réstoran sareng takeaways ngabales larangan éta. Pilem anu leyur cai ieu PVA (polyvinyl alkohol) bakal gancang ...
    Maca deui
  • Peritel Inggris nentang ancaman Éropa pikeun maksa anti pembuangan kana kantong plastik kelas menengah

    Tanggal 20 Désémber, British “Times” ngalaporkeun yén British Retail Consortium BRC ngintun serat ka Komisaris perdagangan Eu Peter Mandelson pikeun protés ngalawan ancaman EU pikeun maksa anti-dumping kana kantong Balanja buatan Cina. Dina serat éta, pangecér nyauran ...
    Maca deui
  • Kunming hoyong janten basis produksi kantong plastik biodegradable Cina

    Warga Kunming bakal ngalaksanakeun "palastik larangan" komprehensif anu prihatin pisan. Chen Minyuan, saurang pensiunan guru ti Universitas Sains sareng Teknologi Kunming, nyarankeun ka Panitia Partai Kota sareng pamaréntahan dina serat: Tiasa narik pelajaran ti jiangsu, Shanghai, kunming sareng ...
    Maca deui
  • Kantong palastik bahan bakar pelumas Toner diperkirakeun janten énergu énggal

    Daripada dikuburkeun dina taneuh atanapi dipiceun di sisi jalan, kantong plastik kapayunna tiasa dirobih janten produk anu manpaat sapertos toner, pelumas, batré anu tiasa diisi ulang kanggo telepon sélulér atanapi aki laptop, numutkeun kana Koran Daur Ulang tina plastik. runtah téh limi ...
    Maca deui
  • Kantong palastik jagong biomassa hese teuing dipromosikeun

    Sangu ogé tiasa didamel kana kantong plastik. Ieu sanés konsép laboratorium, tapi parantos diproduksi ageung sareng dijual di Éropa sareng Amérika Serikat, sareng aya supermarket di Guangzhou anu ngajual kantong plastik. Nanging, pikeun ngamajukeun dina skala ageung di Cina sareng leres-leres ngagentos ultra-ipis ...
    Maca deui
  • Bahan kimia plastik - kantong plastik bakal dipiharep janten énergi anu énggal

    Daripada nguburkeun kantong plastik dina taneuh atanapi ngantepkeun di sisi jalan, kantong anu kapayunna tiasa dirobih janten produk anu manpaat sapertos toner, pelumas, batré ponsel anu tiasa diisi ulang atanapi aki laptop. Daur ulang kantong plastik diwatesan ku kanyataan yén béda ...
    Maca deui
  • Dezhou Dongyu Plastik & Pakét Co., LTD. ngiringan Hadiran cixin hiji dinten komérasi sumbangan sareng rapat mobilisasi

    Téma Poé amal Cina taun ayeuna nyaéta "Ngumpulkeun Kakuatan Amal pikeun Revitalisasi Pedesaan". Dina kombinasi sareng studi sajarah pésta sareng pendidikan "Kuring ngalakukeun hal-hal praktis pikeun massa" kagiatan prakték, pamaréntah kota ngayakeun 2021 "Hiji Poé ...
    Maca deui
  • Runtah rumah tangga janten bahan bakar di Baoding, propinsi Hebei

    Liang Shiqiao ngamimitian mesin. Li Lianwu ngeusi mesin ku kantong plastik runtah, siki melon sareng kulit kacang, kertas runtah, cinder batubara, kiripik kai, iteuk jamur anu tiasa didahar, popok sareng sampah anu sanésna kalayan sekop. Nalika mesin ngageleger, bagian tina "tongkat areng", sami sareng ...
    Maca deui
  • Walanda kedah ngalarang supermarket tina nyungkeun kantong plastik gratis

    Walanda kedah ngalarang supermarket tina masihan kantong plastik gratis ti tanggal 1 Januari 2016 dina usaha ngirangan pangaruh lingkunganana. Numutkeun kana aturan, pangecér bebas mutuskeun harga kantong plastik, kalayan harga rujukan 25 sén euro per kantong, sedengkeun kertas atanapi plastik sanésna ...
    Maca deui
123 Teras> >> Halaman 1/3