page-banner

produk

Panas Dijual HDPE Colour / LDPE Roll / Flat Pack Star-Sealed sampah Sampah

pedaran pondok:

Ukuran: 56x69cm

Kandel: Ungu

Ambu: lavender

Bahan: tradisional (HDPE)

Paking: 30 kantong per gulung

Diménsi ngarobih sareng pengepakan!


Detil Produk

Tanda Produk

HDPE nolak tiasa palapis mangrupikeun bahan anu tahan, langsing, anu henteu tembus dina kesan. Bahan ieu ngagaduhan kakuatan tarik anu luar biasa tapi tiasa ditusuk ku barang sudut langkung gampang tibatan bahan anu sami. Éta sampurna pikeun dianggo di daérah anu juru seukeut henteu maénkeun bagian ageung tina sampah kana kaléng. Ukuran anu langkung alit cocog pikeun panggunaan kantor. Kantong sampah kalayan diménsi anu langkung ageung, anu parantos ningkat kapadetan dibandingkeun sareng ukuran anu langkung alit, langkung saé pikeun beban langkung ageung anu henteu kedah seueur barang anu seukeut. Liner HDPE in-stock kami dibéntangan pikeun kaamanan tambahan sareng dina gulungan luar angkasa henteu nyimpen.








  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami