page-banner

produk

Beurat Kawajiban Datar Seal Plastik Kantong Sampah / Sampah Kantong Kana Gulung

pedaran pondok:

Spésifikasi:

4 galon (15 liter): 45cm * 46cm

Kandel: 9mik

Paking: 40 kantong per gulung, sakumaha khusus 

 


Detil Produk

Tanda Produk

Kantong plastik sampah anu kentel, bantalan sampah langkung beurat ku strench anu kuat

Cocog pikeun imah kantor, ruang tamu, dapur, sareng sajabana.

Bantalan beurat anu kuat, genah dibawa

Titik off desain ngajantenkeun kantong sampah gampang dicandak tina gulung.

Kantong sampah dikentelkeun, henteu gampang rusak.








  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami