page-banner

produk

HDPE Striped Carriers Bag / T-Shirt Bag / Packing Bag Blue / White Stripe T-Shirt Bag Candy Strip kalayan kualitas pangsaéna sareng harga

pedaran pondok:

permén belang kutang operator

Dimensiont: 27x (8 + 8) x42cm

Kandel: 10mik

Belang Bodas Beureum

Belang Bodas Biru

 

Gagang ageung pikeun gampang dibawa

Dianggo deui sareng didaur ulang

Kuat, awét, kantong gussét kapadetan tinggi

Nolak tusukan sareng cimata


Detil Produk

Tanda Produk

Kantong pamawa palastik kami dilengkepan 2 gagang sareng didamel tina bahan polietilén kapadet tinggi-tahan serbaguna (hdpe) anu tahan banting sareng cimata. Éta ogé sumping sareng tab khusus pikeun gampang "hiji-hiji waktos" panyebaran cimata. Ieu ngalaksanakeun kantong, ogé katelah 1/8 kantong tong kantong balanja plastik atanapi kantong T-karung atanapi kantong ritel, sareng éta mangrupikeun jalan kaluar anu sampurna pikeun toko-toko, toko roti, pasar super, toko kopi atanapi réstoran. Balanja plastik anu tiasa dianggo deui sareng didaur ieu kantong téh pilihan ékonomis pikeun operasi ritel kanggo nyepeng buku, bahan kadaharan, baju, atanapi barang ritel naon waé. Nyayogikeun palanggan ku cara anu merenah pikeun nyandak dagangan anu dipésér ku cara ngepak! Henteu ngan ukur ukuran na saé pikeun nyepeng barang alit kana barang ageung, tapi gagang na ogé mastikeun transportasi gancang sareng gampang. Tambih Deui, upami dibandingkeun sareng kantong kertas tradisional, kantong-kantong ieu ringan. Konstruksi palastik matak ngamudahkeun pikeun muka sareng ngarangkep barang pikeun gancang, jasa épisién anu bakal ngajantenkeun garis anjeun tetep ajeg.


https://www.dzdyplastic.com/hdpe-striped-c…lity-and-price-product/





  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami