page-banner

produk

HDPE Plastik Biru / Bodas Kaos Kaos Tanpa Nyitak kalayan Harga sareng Kualitas Pangsaéna

pedaran pondok:

Lebar: 10 inci
Gusset: 5 inci
Panjangna: 18 inci
Gauge: 14 Microns
Kasus: 1000 Kantong

Gagang ageung pikeun gampang dibawa

Dianggo deui sareng didaur ulang

Kuat, awét, kantong gussét kapadetan tinggi

Nolak tusukan sareng cimata


Detil Produk

Tanda Produk








  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami