page-banner

FAQs

FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

1. Naon waktos épéktip pikeun unggal cutatan?

3 dinten

2. Naon bagian tina spésifikasi produk anu kuring tiasa robih?

Panjang, lébar, kandel atanapi beurat, metode bungkusan, pola percetakan, pola jumlah pola.

3. Dupi anjeun ngabantosan kuring mendesain pola?

Saatos nempatkeun pesen, urang tiasa ngarancang pola gratis numutkeun ideu sareng inspirasi anjeun.

4. Dupi anjeun ngalaksanakeun tés?

Produk tiasa diuji numutkeun sarat anjeun. Agénsi tés tiasa dipilih numutkeun sarat anjeun.

Hoyong damel sareng urang?