page-banner

produk

DISPOSABLE GLOVES Sarung Tangan Plastik HDPE Kualitas Tinggi Sarung Tangan Pakai

pedaran pondok:

Anjeun ayeuna tiasa ngajaga tangan bersih bari tuang Ayam atanapi Cabe Kepiting anu anjeun resep nganggo sarung tangan disposable plastik ieu.

Ukuran: alit / sedeng / ageung

Dianggo deui sareng didaur ulang

Kuat, awét, kapadetan tinggi

Nolak tusukan sareng cimata


Detil Produk

Tanda Produk

Sarung tangan bahan HDPE anu tiasa dianggo ieu ngajaga dua leungeun anjeun sareng bahan anu anjeun candak.

Sarung tangans pas tangan boh, teu kedah bubuk.







  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk kategori