page-banner

produk

Pakai Logo Cetak Khusus Eco Reusable Supermarket Toko Grosir Promosi Balanja kanggo Balanja Bag

pedaran pondok:

Ukuran: 28 + 16x50cm

Bahan: HDPE

Warna: Disaluyukeun (Transparan, Beureum, Héjo, jsb)

Tipe Pakem: Pakem Loop

Pamakéan: Pangsaéna pikeun balanja, tempat sampah, neundeun katuangan

 


Detil Produk

Tanda Produk

Éta hadir ku bungkus aman anu pas. Produk awét sareng gampang dijaga.







  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami