page-banner

produk

Custom Percetakan LDPE HDPE Datar Ngasilkeun Plastik Balanja Poli Kantong Kanggo Kadaharan

pedaran pondok:

  • Ukuran: 35x46cm
  • Kandel: 13mik
  • Dijieunna tina 100% poliétilén kapadetan rendah parawan (LDPE)
  • Kajelasan anu saé sareng kapasitas anu fleksibel
  • Bungkusan aman jasa dahareun.
  •  Tiasa gampang dibobok kusabab perforations
  •  Sampurna pikeun bungkusan bungkus

Detil Produk

Tanda Produk

Kantong poli ieu dina gulungan anu sampurna pikeun bungkus barang alit dugi ka ageung kanggo panyalindungan tambahan. Naha anjeun nyimpen pakakas, bagéan, atanapi baju, kantong ieu sampurna pikeun nyayogikeun lapisan panyalindungan anu anjeun peryogikeun pikeun produk anjeun. Kantong kami dina gulungan ogé ngagaduhan kajelasan anu saé sahingga anjeun tiasa ningali eusi dina kantong.

Kantong ieu tiasa diégél panas, dihijikeun, atanapi ditingalkeun pikeun ditutup. Kantong ieu diborongan supados gampang peurih。







  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami