page-banner

Taros Kami

Taros Kami

Dezhou Dongyu Plastik Bungkusan Co., Ltd.

TAROS KAMI

Grup rékayasa profesional kami bakal siap-siap ngalayanan anjeun pikeun konsultasi sareng tanggapan. Kami ogé tiasa nawiskeun anjeun nganggo sampel gratis pikeun minuhan sarat anjeun. Usaha anu pangsaéna sigana bakal dihasilkeun pikeun masihan anjeun jasa idéal sareng barang. 

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

Alamat: Kalér Jalan 350 méter kuloneun Stasion Beus Outer Kulon, Kota Yucheng, Kota Dezhou, Propinsi Shandong, Cina

Telp: 0531-86957756

Telepon: +86 18765878239

Fax: 0531-86957756

Whatsapp: 18765878239

Hoyong damel sareng urang?