page-banner

produk

Bungkus Kadaharan Hapus LDPE Buah Kantong Plastik Transparan Polythene Plastik Kantong Kantong

pedaran pondok:

  • Jelas Poli Kantong LDPE dina Gulung
  • 30X46CM 20MIC
  • 300 kantong / gulung, 6 gulung / cs
  • 1800 kantong / cs
  • Kantong LDPE dirakit dina gulungan siap dilebetkeun kana rak supados gampang disebarkeun. Éta ogé ngagaduhan garis perforasi saderhana pikeun gampang misahkeun kantong

Detil Produk

Tanda Produk

 

  • Dahareun Dahareun
  • Dapur / Bakery
  •  LDPE Kantong Poliété  kasohor pisan di pasar pikeun ukuran anu akurat sareng umur jasa anu panjang. Sumawona, sampul anu ditawarkeun disayogikeun ku palanggan kalayan harga anu terjangkau.




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami