Tentang Kami

Carita Urang

story
story1
story2

Kalayan langkung ti 20 taun kapinteran poli palastik, kami ngagaduhan kanyaho sareng pangalaman anu ngajantenkeun kami panyadia kantong plastik anu ngarah kana industri. Kami narékahan pikeun mastikeun yén kantong poli sareng produk kantong plastik kami henteu ngan ukur nyumponan kabutuhan anjeun tapi ngaleuwihan ekspektasi anjeun. Dezhou Dongyu Plastik & Pakét Co., Ltd. ngahususkeun dina ngahasilkeun sagala jinis kantong bungkus plastik. Kalayan peralatan canggih sareng sakumpulan tanaga profesional sareng téknis, éta mangrupikeun perusahaan modéren ngahijikeun industri sareng perdagangan. Perusahaan ayeuna gaduh bengkel sareng gudang standar kalayan luas 2.000 méter pasagi sareng 50-100 padamel. Aya 20 mesin palastik pilem niupan, langkung ti 30 mesin reeling anu teras-terasan, mesin sealing sareng mesin motong sareng 10 mesin percetakan. Kapasitas produksi taunan ngahontal 4000 ton. Kami utamina ngahasilkeun sababaraha spésifikasi kantong rompi, kantong datar, tas rompi anu digulung, kantong datar anu digulung, kantong cecekelan, kantong roti, kantong sampah diskon 20%, kantong sampah piaraan, taplak meja pakai, kantong ziplock, gulungan pilem, dll. Pasar utama pikeun produkna nyaéta Amérika Kalér, Amérika Kidul, Éropa sareng Afrika.

Slogan / visi / jasa saatos-penjualan

Slogan perusahaan kami nyaéta: "Integritas mangrupikeun dasar, kualitas munggaran". Perusahaan kami parantos ngadegkeun sistem pelacakan kualitas produk karyawan anu saé. Personalia khusus bakal mariksa kualitas produk. Sadaya produk anu baku diperlakukeun salaku produk runtah. Upami aya produk anu substandard dipanggihan saatos pembeli nampi barangna. Kami gaduh layanan purna jual pikeun negosiasi sareng ngabéréskeun. Unggal-unggal nampi barang dina waktos 30 dinten, urang bakal ngalaksanakeun kunjungan deui. Ieu bakal ngajantenkeun parobihan anu langkung saé pikeun pesenan anjeun salajengna.

Visi perusahaan kami nyaéta ngalayanan unggal palanggan kalayan saé sareng kéngingkeun pangakuan pelanggan kalayan kualitas sareng integritas. Ti palanggan dugi ka rerencangan anu langkung saé.
Ngeunaan jasa saatos-penjualan. Saatos anjeun ngaluarkeun bukti anu dipercaya. Kami bakal négosiasi kompénsasi gancang-gancang. Teu ngarugikeun kapentingan anjeun. Sareng pikeun ngarékam sareng ngabahas. Pikeun nyegah masalah kualitas produk anu teras-terasan.

Dupi anjeun masihan kami kasempetan.

Kami bakal nganggo tindakan praktis pikeun nyaritakeun yén kami leres milih.